Tóth Gábor

Tóth Gábor

Kravmaga és Önvédelmi oktató

"Gyermekkorom óta küzdősportokkal foglalkozom. "

Bemutatkozás

Nevem Tóth Gábor, Kravmaga és Önvédelmi oktató vagyok.

Gyermekkorom óta küzdősportokkal foglalkozom. 7 éves koromtól 10 éven keresztül shotokan karate edzések rendszeres látogatója voltam. Évek során belekóstoltam több távol keleti küzdősportba. Pár évvel ezelőtt megismerkedtem a Kravmagával, mint önvédelmi rendszerrel. Megtaláltam benne mindent amit kerestem az elmúlt években. Úgy jellemezném, hogy egy vegyes harcművészet ami küzdősport alapokra épülő önvédelmi rendszer. Ez egy igen fiatal, tradícióktól mentes rendszer, mely a mai valós utcai támadásokra segít felkészíteni az érdeklődőket. Teljesen sallangmentes, viszonylag gyorsan elsajátítható technikákat tanít, melyek segítségével, sikerülhet jó eséllyel megúszni egy utcai támadást. Közel 10 éve gyakorlom, és oktatom a Kravmagát. Évek során több csoportom indult Budapesten, Monoron, Üllőn, Gyálon. Külön foglalkozunk gyermekek és felnőttek oktatásával. Rendszeres edzéseink mellet tartunk cégeknek, más küzdősporttal foglalkozó csapatoknak úgynevezett Szemináriumokat. Ezek a szemináriumok általában több órás képzések melyek kicsit gyorstalpaló jelleggel próbálnak segítséget nyújtani utcai támadások esetére.
Nem minden esetben edzünk edzőtermi körülmények között. Van hogy igyekszünk a helyszínt is izgalmassá tenni, életszerűbbé. pl. Moziterem, busz, villamos, disco..stb...
Összességében egy nagyon izgalmas, és nagyon hatékony önvédelmi rendszer a Kravmaga. Edzéseinken hangsúlyt fektetünk az egészség megőrzésére, fizikai erőnlétre, és az önvédelem elméleti részére is.

Óráim:

Kravmaga

Hétfő 20:00-21:30

Szerda 20:00-21:30

Elérhetőségeim: